Tehnopolis
StoryEditor

Gajšak voditelj ureda Sony Pictures TV Networksa

14. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

Sony Pictures Television (SPT) Networks najavio je otvaranje posebnog ureda u Zagrebu za jadransku regiju. Na mjesto voditelja ureda i prodaje imenovan je Tomislav Gajšak.

Ured sa sjedištem u Zagrebu će se baviti distribucijom, promocijom, odnosima s javnošću te pružanjem usluga podrške za sve kanale SPT-a koji se emitiraju u pet zemalja jadranske regije – Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Crnoj gori. Ured sa sjedištem u Zagrebu će se baviti distribucijom, promocijom, odnosima s javnošću te pružanjem usluga podrške za sve kanale SPT-a koji se emitiraju u pet zemalja jadranske regije – Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Crnoj gori. 

Na čelo novoga ureda, SPT Networks je postavio Tomislava Gajšaka kao voditelja prodaje za SPT Networks u spomenutih pet zemalja. Osim toga, Tomislav je zadužen za komunikaciju s lokalnim kabelskim i IPTV operaterima, te za upravljanje lokalnim marketinškim timom kao i timom za podršku.

- Uz snažan portfelj dobro poznatih brandova te ambiciozne planove za ekspanziju na tržišta u Adria regiji, kucnuo je pravi čas za otvaranje regionalnog ureda. Tomislav posjeduje impresivne reference i iznimno je cijenjen među kolegama zbog čega sam uvjeren da ćemo s njim otvoriti novo i uzbudljivo poglavlje SPT mreže u ovoj regiji, rekao je John Rossiter generalni upravitelj SPT Networksa za Središnju Europu.

- Uz ambiciozne SPT-a planove za širenje poslovanja na cijelom teritoriju jadranske regije, pridružujem se njihovom timu u vrlo uzbudljivom razdoblju. Vjerujem da će moje znanje i ekspertiza doprinijeti distribuciji i nastupu brojnih SPT-ovih brandova diljem regije, rekao je Tomislav Gajšak. Portfelj SPT Networksa Adria trenutačno gledateljima nudi program AXN koji je u cijelosti lokaliziran na slovenski, hrvatski, srpski i makedonski jezik.

29. travanj 2024 12:09