Tehnopolis
StoryEditor

Vipnet lansirao novu uslugu mOsiguranje

23. Srpanj 2012.
Piše:
lider.media

Vipnet je u ponudu uvrstio novu uslugu pod nazivom mOsiguranje pomoću koje će korisnici moći ugovarati i plaćati različite vrste polica osiguranja. Prva takva polica Vip osiguranje powered by Kvarner VIG kreirana je u suradnji s osiguravajućim društvom Kvarner Vienna Insurance Group.

Usluga je dostupna svim postojećim i novim privatnim pretplatnicima. Osiguranje pokriva različite rizike kao posljedice nesretnog slučaja, a u promotivnom periodu Vipnet snosi troškove osiguranja za svoje korisnike. Promotivna akcija tijekom koje Vipnet korisnicima poklanja godišnju policu osiguranja od nezgode traje do 16. rujna. Nakon isteka promotivnog razdoblja, godišnja premija za Vip osiguranje powered by Kvarner VIG će iznositi 24 kuna i naplaćivat će se na korisnikov račun.

Osigurani Vip pretplatnici će za jednokratan godišnji iznos od 24 kuna imati pravo na osiguranu svotu u iznosu od 20 tisuća kuna u slučaju smrti te 40 tisuća kuna u slučaju trajnog invaliditeta. Da bi aktivirali uslugu, korisnici trebaju poslati sms poruku s ključnom riječi Osiguraj na broj 8110 te potvrditi svoje osobne podatke.Pomoću usluge mOsiguranje, uz policu Vip osiguranje powered by Kvarner VIG, korisnici će uskoro moći aktivirati i platiti i druge vrste polica osiguranja kao na primjer Kvarner VIG dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje. Vipnet će biti posrednik u naplati osiguranja, a polica osiguranja bit će izdana od strane osiguravajućeg društva Kvarner Vienna Insurance Group.

29. travanj 2024 15:49