Tehno
StoryEditor

Domaća IT kompanija Infinum otvorila ured u Amsterdamu

03. Veljača 2023.

Hrvastka tehnološka kompanija Infinum otvorila je još jedan ured izvan Hrvatske, točnije u Amsterdamu kojeg će voditi Martijn Spek, menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkom sektoru. 

Kompanije se inače posljednjih nekoliko godina širila diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Trenutno tako posluju u sedam ureda u šest zemalja, a kako navode u priopćenju, dolaskom u Nizozemsku su otvorili ured jednom od najuzbudljivijih europskih tehnoloških središta.

image

Martijn Spek

foto
 - Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost - rekao je Spek

Inače, Infinum već godinama surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje s Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

29. svibanj 2023 15:11