Tehno
StoryEditor

Vrući NFT-ovi: Pogledajte popis NFT ‘robe‘ koja bi mogla buknuti u budućnosti

04. Listopad 2021.
NFT 

Tržište NFT-ova iliti nezamjenjivih tokena trenutno je u procvatu, a investitori sve češće ulažu značajne iznose u ovu novu digitalnu umjetnost, pa ne čudi da je i kreatora NFT-ova sve više. Novi NFT-ovi se 'izbacuju' svaki dan a mi donosimo popis nekolicine zanimljivih koji bi mogli postići i nešto više cijene.

Crypto Martians Club

image

Crypto Martians Club NFT

foto

Vanzemaljci su konačno uskočili u zemaljski NFT vlak a Crypto Martian Club predstavit će 7000 jedinstvenih vanzemaljskih NFT -ova na blockchainu Solana. Svaki Marsovac dolazi s pet osobina a jedinstveni atributi svakog NFT –a se razlikuju od pokrivala za glavu do naočala, kože, svemirskog broda, stakla i pozadine. Cijena jednog Crypto Martians Club NFT-a iznosi 1 SOL (trenutno oko 168 dolara)

Caring Creatures

image

Caring Creatures NFT

foto

Caring Creatures je kolekcija od 9999  nasumično generiranih NFT -ova različite rijetkosti. Prema projektnom timu, svako biće bit će jedinstveno, svako će imati drugačiji skup osobina i rijetkost. Ovaj projekt ima i ekološki značaj, pa će kupci ovih NFT-ova indirektno omogućiti čistu vodu za oko 20 tisuća ljudi dok će nakon što se 'minita' svih 9999 NFT-ova biti posađeno 100 tisuća stabala, kažu tvorci ovog projekta. Cijena jednog Caring Creature NFT-a iznosi 0,07 ETH (trenutno oko 233 dolara)

Paladin Pandas

image

Paladin Pandas NFT

foto

Paladin Pandas je zbirka od 10.000 ručno nacrtanih likova pande koji vlasnicima žetona daju priliku da se bore u 'Svemirskoj ekspediciji'. To je 'play to earn' igra u kojoj igrači bore protiv zlih osvajača, a nakon završetka svakog nivoa igrači dobivaju mogućnost osvajanja NFT-a putem lutrije. Likovi pande programski su generirani i između njih je podijeljeno više od 150 osobina u devet kategorija. Cijena 0.03 ETH (trenutno oko 100 dolara)

CryptoHoots

image

CryptoHoots NFT

foto

CryptoHoots oponaša poznati pikselizirani uzorak CryptoPunks a nalazi se u kolekciji od 2500 ' steampunk hootsa' koji žive na alternativnoj vremenskoj liniji u metaverzum gdje vladaju strojevi na parni pogon. Hoots je naravno sova, dolaze u četiri vrste a svaka od njih ima 12 osobina. Cijena 0.03 ETH (trenutno oko 100 dolara)

The Cryminals

image

The Cryminals NFT

foto

Ako ste oduvijek sanjali biti članom neke ulične bande, sada to i možete ali na mnogo sigurniji način. NFT kolekcija The Cryminals dolazi u 10 tisuća NFT-ova, a svaki predstavlja jednog lika imena Spike i svaki je poseban, tj. drugačijeg dizajna. Cijena 0.05 ETH (trenutno oko 167 dolara)

Yakuza Cats Society

image

Yakuzta Cats Society NFT

foto

Yakuza Cats prati priču o dvije zaraćene frakcije koje se bore za kontrolu cijelog Japana. U društvu mačaka Yakuza postoje dva sindikata-YaMEOWguchi-gumi i SuMEOWshi-kai, pri čemu se obje frakcije bore za dominaciju. Postoji 8930 nasumično generiranih Yakuza mačaka. Cijena im je 0.0893 ETH (trenutno oko 298 dolara)

Alienoids

image

Alienoids NFT

foto

30. rujna na Zemlju je sletjelo 10.000 Alienoida prve generacije s jedinim ciljem a to je  preuzimanja planete. Zanimljiv zaokret u projektu Alienoids je da će jedan sretni korisnik moći kupiti 10.001. NFT, koji predstavlja Vrhovnog vođu alienoida i njegova će cijena biti čak 1 Bitcoin. Cijena ostalih regularnih Alienoidsa iznosi 0.05 ETH (trenutno oko 167 dolara).

Undead Pixel Monks

image

Monks NFT

foto

Samo 300 pikseliziranih 'redovnika' prokleto je da zauvijek žive na blockchainu kao NFT-ovi. Projekt trenutno radi na dvije igre u kojima se mogu koristiti NFT -ovi. Prvi je Undead Pixel Monks Adventure, akcijska avantura za jednog igrača koja bi trebala biti objavljena u drugom tromjesečju 2022. Tu je i Undead Pixel Monks Dojo, blockchain NFT borbena igra. Cijena ovog NFT-a je malih 0.01 ETH (trenutno oko 33 dolara)

Uz sve nabrojene, još je jedan vrući NFT ugledao svjetlo blockchaina, a to je Liderov prvi NFT  - Lider ili diler. Ovo je pitanje  postavljeno prije par godina u posebnom prilogu koji je pretvoren u NFT. Ovo je samo prvi, a kolekcija Liderovih NFT-ova stiže uskoro.

29. travanj 2024 16:01