Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Poslovna inteligencija otvorila tvrtku u Stockholmu

19. Svibanj 2022.
Sanel Mujić

Poslovna inteligencija nastavlja širenje poslovanja na inozemnim tržištima. Uz zagrebačko sjedište te adrese u čak šest drugih gradova (London, Beč, Podgorica, Beograd, Sarajevo i Ljubljana), od danas je otvoren ured kompanije i u Stockholmu.

Kako se navodi u priopćenju, u skladu sa svojim razvojnim planovima, kompanija se na ovaj način želi dodatno posvetiti razvoju međunarodnog poslovanja kroz izravniju i intenzivniju prisutnost i komunikaciju u Skandinaviji.

Ured će funkcionirati pod internacionalnim brandom Poslovne inteligencije – BIRD (Business Intelligence Research and Development).

Za širenje poslovanja te izgradnju partnerstva i odnosa u skandinavskoj regiji odgovoran je Sanel Mujić.

Mujić se timu Poslovne inteligencije pridružio u travnju ove godine, kao Business Development Manager, upravo s ciljem da se posveti tržištima na sjeveru Europe. Prethodnih sedam godina, Sanel je karijeru gradio u Švedskoj, a prije toga u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

image

Lidija Karaga

- Otvaranje tvrtke u Švedskoj u skladu je s našim strateškim planom rasta i jačanja prisutnosti u Skandinaviji. Iznimno nam je drago što nam se Sanel pridružio. Uvjereni smo da će kroz njegovo znanje i iskustvo naši postojeći i novi klijenti iz područja napredne analitike, umjetne inteligencije i strojnog učenja dobiti još snažniju podršku - ovom je prilikom izjavila Lidija Karaga, direktorica novoosnovane kompanije te jedna od tri suosnivača Poslovne inteligencije.

- S velikim zadovoljstvom sam prihvatio izazov i zadatak proširenja poslovanja Poslovne inteligencije na tržište Skandinavije. Smatram da su dugogodišnje iskustvo i ekspertiza kompanije u konzaltingu iz područja analitike i upravljanja podacima ključ uspjeha i jamstvo da će nas veliki broj kompanija vrlo brzo prepoznati kao partnere - rekao je Sanel Mujić.

16. travanj 2024 05:33