Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Potvrđena nova promjena u Upravi Ine, Blažičko se povukao iz uprave VOX- Nogometa

06. Ožujak 2023.
Berislav Gašo

U Sudskom registru potvrđena je prijašnja odluka da je Zsombor Ádám Marton preuzeo poziciju člana Uprave INE umjesto Berislava Gaše, koji je prije dva mjeseca podnio ostavku i prešao je u austrijski OMV kao novi član Izvršnog odbora odgovoran za segment energetike.

Suvlasnik i dosadašnji predsjednik Uprave tvrtke VOX-NOGOMET Ivan Blažičko povukao se na mjesto prokurista, a Lidija Blažičko i Nenad Petrić preuzeli su uloge direktora.

Dubravko Maričić napustio je mjesto direktora ROTOPLASTA iz Svete Nedelje.

Tedo Djekanović postao je novi zamjenik predsjednika NO-a TRIGLAV OSIGURANJA umjesto Tomaža Žusta.

Ivan Klapan postao je novi predsjednik NO-a tvrtke NOVI FEROMONT iz Donjega Kraljevca umjesto Marijana Brkića, a Vesna Pavlićević nova članica NO-a umjesto Đure Horvata.

Tvrtka FAST PROCESSING BRMA promijenila je naziv u IT PROCES nakon što je Ivica Flajšek preuzeo vlasništvo od austrijskog FAST PROCESSINGA GMBH te ulogu direktora umjesto Norberta Thumfarta i Martina Murušića. Inače, ta je tvrtka 2014. osnovana pod nazivom RK INVEST, prema svom osnivaču Robertu Kralju.

Thierry Denis René Parizot postao je novi član NO-a tvrtki BINA – ISTRA i BINA – ISTRA UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE iz Lupoglava umjesto Charlesa Andrea Gilberta Paradisa.

Jelka Budimić preuzela je vlasništvo nad tvrtkom ROTOKOR iz Rakovice od Miroslava Budimića i Mirele Mustapić. Miroslav Budimić također se povukao s mjesta tvrtkina prokurista.

26. travanj 2024 21:39