Ukratko
StoryEditor

Sedam IT - Sedmica slavi petnaesticu

18. Listopad 2018.

Sedmica, kako je od milja zovu zaposlenici, na tržištu je već dugi niz godina prepoznata po vlastitim inovativnim rješenjima uživajući dugogodišnje povjerenje korisnika iz različitih industrija. Svoj poslovni portfelj jača akvizicijama kao u slučaju preuzimanja tvrtke Lamaro Digital, a razvoj osigurava inovativnim rješenjima – internim startup-projektima Paldesk i Matison.

Veliki projekti i vlastita rješenja

Usredotočen na potrebe i zadovoljstvo korisnika, tim kompanije Sedam IT od osnutka drži fokus na kompleksnim i multidisciplinarnim projektima te su u njemu ponosni na stopostotnu uspješnost svih dosadašnjih projekata. Tome najviše pridonose vrhunski stručnjaci s naprednim znanjima te prilagodljivost i efikasnost vlastitih SW rješenja, od kojih se ističu: Sedam CRM – rješenje za upravljanje odnosima s korisnicima, i Sedam Karat24 rješenje za upravljanje kartičnim poslovanjem. Matison – rješenje za zakonsko presretanje podatkovne i govorne komunikacije, i Paldesk – omni-channel komunikacijsko cloud rješenje, uspješni su interni startupovi Sedam IT-ja, a Lamaro digital, tvrtka kći, nudi kompletna e-learning rješenja.

Validacija tržišta

Tvrtku su od osnutka prepoznali i korisnici i tržišni analitičari te 2008. biva uvrštena u Hrvatske gazele – najbrže rastuće hrvatske kompanije. Iste godine Deloitte je uvrštava na 25. mjesto na prestižnoj listi Deloitte Technology Fast 50 u Središnjoj Europi, dobitnica je nagrade za najbolju ICT implementaciju 2015. Za svoje Sedam CRM rješenje, a u njoj su ponosni i na ovogodišnje rezultate.

Dugoročni odnosi su vrijedni odnosi

Sedam IT gradi dugoročne odnose sa svojim portfeljem korisnika, koji donose veće razumijevanje korisničkih potreba, a time i veće njihovo zadovoljstvo. Pokriva širok raspon industrija od financijskog i osiguravateljnog sektora, obrazovnih ustanova, do poštanskih i prijevozničkih korporacija te telekoma i javnih usluga.

Zaposlenici = najveća vrijednost

Kao i s korisnicima, Sedmica gradi dugoročne odnose i sa svojim zaposlenicima, gdje kombinacija naprednih rješenja, kompleksnih i izazovnih projekata te ulaganje u organizacijsku kulturu i zadovoljstvo zaposlenika dovodi do obostranog uspjeha.

Upravo je taj uspjeh prepoznalo tržište, a u odnosu na 2016. godinu bilježi rast broja zaposlenih od 43 posto. Paralelno s njime, otvorene su i nove podružnice u Osijeku, Splitu i Varaždinu.

U 15 godina Sedam IT se razvio od startupa do 500 najvećih tvrtki u Hrvatskoj

EU-projekti

Prateći trendove u svim područjima, još 2015. Tvrtka je osnovala sektor za EU-projekte, gdje uspješno

osigurava nepovratna sredstva za razvojne i inovativne projekte. Upravo je Sedmica prva u Hrvatskoj dobila financiranje iz programa Eurostars putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Interni startupovi

Posebno je zanimljiv odabrani način razvoja inovativnih rješenja, u kojem Sedam IT razvija nove proizvode za europsko i svjetsko tržište prema modelu internih startupova i na taj se način koristi najboljim organizacijskim resursima za realizaciju postavljenih strateških ciljeva.

– Ponosni smo na svoj 15-godišnji rad i angažiranost koji daju respektabilne rezultate te nam ovako dobri pokazatelji daju novu energiju da nastavimo istim tempom ostvarivati svoje ciljeve i strategiju. Imamo visoke ciljeve i uvjeren sam da ćemo ih ostvariti, kao i do sada, timskim duhom i angažiranošću te usmjerenošću na zadovoljstvo kako naših cijenjenih korisnika tako i naših vrhunskih zaposlenika – izjavio je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT-ja.

SJEDIŠTE

Sedam IT d.o.o.

Na ovogodišnjoj prestižnoj listi 500 najboljih tvrtki u Hrvatskoj koju objavljuje poslovni tjednik Lider, Sedam IT je ostvario odlične rezultate: na glavnoj listi zauzima 396. mjesto, dok je prošle godine bio 550., odnosno izvan službene liste, što je ukupni napredak za čak 154 pozicije. Zbog velikog skoka, Sedam IT nalazi se i na listama  ‘50 najvećih dolazaka u 500 najboljih‘ i ‘Prvih 50 uspona u 500 najboljih‘, odnosno među tvrtkama koje su ostvarile najveći napredak u odnosu na prethodnu godinu. U sektoru Računalne i podatkovne usluge, Sedam IT nalazi se u prvoj polovici najboljih, odnosno na 14. mjestu od ukupno 31. tvrtke koliko ih je ove godine ušlo među 500 najboljih. Kako je u 500 najboljih kriterij određivanja plasmana novostvorena vrijednost, a uzevši u obzir da i tvrtke iz drugih sektora također bilježe napredak, time uspjeh koji je ove godine ostvario Sedam IT još više dobiva na značaju.

Koledovčina 2

10 000 Zagreb

telefon

+385 (0)1 23 53 777

e-adresa

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.sedamit.hr

Podružnice

Osijek, Ul. Josipa Jurja

Strossmayera 341

Split, Smiljanićeva 2

Sedam IT interni startupi

www.paldesk.com

www.matison.eu

www.lamarodigital.com

OSOBNA ISKAZNICA:

- Vrijednosti Sedmice su: inovativnost, kvaliteta, odgovornost, povjerenje, sloboda, suradnja, zadovoljstvo korisnika

- Najveća snaga Sedmice: 120 zaposlenika

- Obilježava 15 godina uspjeha: u petnaest godina od startupa do 500 najvećih u HR/50 najvećih dolazaka/Prvih 50 uspona

- Ima prepoznata rješenja: CRM/CC rješenja, FIN-TECH rješenja, rješenja za zakonsko presretanje podatkovne i govorne komunikacije, e-learning rješenja, rješenja za uspostavu i nadzor kompletne mrežne i sistemske infrastrukture

- Njeguje partnerstva s najvećima: CISCO GoldPartner, F5 Gold Partner, CA Gold Partner, Zabbix Certified Partner, IBM Gold Business Partner

UPRAVA

  • Ante Jurišić, predsjednik Uprave
  • Irena Kevo, članica Uprave

Sedmica je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila financiranje iz programa Eurostars putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

43 posto u 2018. porastao je broj zaposlenih u Sedmici u odnosu na 2016. godinu

English version available here.

28. travanj 2024 21:41