Znanja
StoryEditor

Simpozij iz područja industrijskih ulja i maziva

16. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

Tvrtka MarkChem u suradnji sa Afton Chemical organizira 19. lipnja 2012. u Zagrebu jednodnevni stručni seminar iz područja industrijskih ulja i maziva. Ovakva radionica se po prvi put održava u našoj regiji, a okupit će stručne predstavnike industrije maziva iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Kosova.

 Predavači će biti eksperti američke tvrtke Afton Chemical, čiji je generalni zastupnik za ovu regiju već više od 20 godina firma MarkChem iz Zagreba.Bit će riječi o najnovijim svjetskim trendovima u struci, koja pokriva široki spektar primjene; od teške industrije, hidraulike, zupčaničkih prijenosa, poljoprivredne i građevinske mehaniizacije, autoindustrije, do novih izvora energije (vjetroenergana, malih i srednjih hidroenergana i turbina).

Generalni direktor MarkChema, Nenad Sekulić, planira nastaviti sa takvim međunarodnim skupovima i u buduće i to za ostale grupe proizvoda iz naftne industrije. MarkChem d.o.o. djeluje već 22 godine i generalni je zastupnik svjetski poznatih kompanija iz petrokemijskog i naftnog područja, kao što su Afton Chemical, Albemarle, John Hogg Technical Solutions.

27. travanj 2024 12:43