Hrvatska
StoryEditor

Lorencin na panelu ‘If You haven‘t Been to Croatia, You‘re F***ing Idiot‘

20. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na Weekend Media Festivalu kao jedan od sugovornika na okruglom stolu pod radnim nazivom ‘If You haven‘t Been to Croatia, You‘re F***ing Idiot‘.

Osim ministra, sugovornici na panelu će biti i Meri Matešić (direktorica Glavnog ureda HTZ-a, Hrvatska), Tomislav Popović (Maistra, Hrvatska), Željko Kukurin (Istraturist, Hrvatska) i Peter Radovich Jr (CBS, SAD) dok će moderator panela biti Romina Knežić (Nova TV, Hrvatska). Okrugli stol se održava u subotu 21. rujna u prostorima stare TDR-ove tvornice u Rovinju s početkom u 11,15 sati.

Glavna tema okruglog stola je usko vezana uz turizam u Hrvatskoj te će se govoriti o Strategiji razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, Strateškom marketing planu, komunikacijskoj strategiji u turizmu, inozemnoj promociji turizma i ulozi medija u procesu promocije ali i o sadašnjim rezultatima i trendovima u turizmu. Također, sugovornici će raspravljati o dojmu kojeg Hrvatska kao domaćin ostavlja svojim gostima ali i odgovarati na brojna druga zanimljiva pitanja o destinacijama i turističkoj ponudi.

Weekend Media Festival (WMF) je festival medija, kreativnosti i novih poslovnih modela te mjesto gdje se okupljaju brojni profesionalci koji međusobno razmjenjuju informacije i ideje. Ovogodišnji WMF je šesti po redu i održat će se od 19. do 22. rujna u Rovinju

14. svibanj 2024 08:18