Hrvatska
StoryEditor

Nova vlast nema odgovore na HUP-ova pitanja

30. Srpanj 2015.

Čitatelji Lidera ne slažu se sa tezom kako samo nova vlast može odgovoriti na 16 HUP-ovih prioriteta. Tako je saborski zastupnik SDP-a Zdravko Ronko pobjednik našeg Fight cluba gdje osvojio 69 posto glasova i tako u izravnom nadmetanju porazio ekonomskog stratega HSLS-a Josipa Budimira koji smatra kako sama pitanja HUP-a upućuju na zaključak da vladajuća koalicija provodi protureformsku politiku.

- Trebalo je znanja, umješnosti i snage Vladi Zorana Milanovića da izvuče zemlju iz gliba postupovnim i odmjerenim reformama koje nisu bacile na koljena ni sustav ni pojedinca,ni umirovljenike ni bolesne, ni sindikate, ni radnike, ni poduzetnike. Izašli smo iz recesije - to potvrđuju svi relevantni pokazatelji, a sada predstoji snažan rast, razvoj, konkurentnost, investicije, zapošljavanje- izjavio je za Fight club Ronko.

Kao i prošli puta u Fight clubu kada su se na ovaj način mišljenja sukobili predstavnici vlasti i oporbe SDP je odnio pobjedu, a i broj glasova ponovno je dosegao respektabilnu cifru. Tako je ovaj puta preko 1300 glasača klikovima dalo podršku svojim favoritima. Jedino čega je ovaj puta izostalo bili su oštri komentari.

19. travanj 2024 11:57