Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

19. Siječanj 2018.

Najavljujemo najvažnija događanja iz politike i gospodarstva za petak, 19. siječnja:

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Klub zastupnika Mosta nezavisnih lista održat će konferenciju za novinare o izmjeni Poslovnika Hrvatskog sabora (10,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana "Ivan Kukuljević", Trg sv. Marka 6). Na konferenciji će govoriti saborska zastupnica Ines Strenja-Linić te zastupnici Robert Podolnjak i Tomislav Panenić.

ZAGREB - Klub zastupnika Živog zida i SNAGA-e sazivaju konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o prvoj pravomoćnoj sudskoj presudi za ništetnost ugovora s valutnom kaluzulom CHF u Sloveniji (11 sati, Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića. Trg Sv. Marka 6). Na konferenciji će govoriti zastupnik Goran Aleksić i Denis Smajo iz Udruge Franak.

ZAGREB - Godišnji ručak i neformalno druženje predstavnika Hrvatske zajednice županija i medija (12 sati, restoran Mano 1, Medvedgradska 2). Na susretu će biti predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan šibensko-kninske županije Goran Pauk, nekoliko župana i drugi te će biti predstavljen rad, projekti i ciljevi zajednice iz 2017. te planovi za 2018.

Gospodarstvo:

ZAGREB - Putničke agencije u Hrvatskoj, nakon lanjske rekordne turističke godine, očekuju nastavak pozitivnih trendova i u ovoj godini uslijed povećane potražnje za Hrvatskom, no zbog manjka hotelskih soba moguće je povećanje cijena smještaja, ističu iz UHPA-e i Atlasa.- Putničke agencije u Hrvatskoj, nakon lanjske rekordne turističke godine, očekuju nastavak pozitivnih trendova i u ovoj godini uslijed povećane potražnje za Hrvatskom, no zbog manjka hotelskih soba moguće je povećanje cijena smještaja, ističu iz UHPA-e i Atlasa.

16. svibanj 2024 10:49