Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Poštujte naše znakove

11. Rujan 2017.

Najavljujemo najvažnije događaje u Hrvatskoj za ponedjeljak, 11. rujna.

ZAGREB - Održavanja edukativno preventivne akcije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) "Poštujte naše znakove", u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, na otvorenom prostoru ispred Hrvatskog narodnog kazališta (11 sati, ispred HNK-a, Trg Republike Hrvatske).

https://www.youtube.com/watch?v=Hs3h2aAhsOI

ZAGREB - Predstavljanje rezultata ‘Istraživanja o stavovima i razini svijesti o diskriminaciji i pojavnim oblicima diskriminacije‘. Uvodno će se obratiti pučka pravobraniteljica Lora Vidović, a detalje o rezultatima predstavit će Tena Šimonović Einwalter, zamjenica pravobraniteljice i predstavnica Hrvatske u Europskoj komisiji protiv rasizma i netolerancije (ECRI) Vijeća Europe. O metodologiji istraživanja govorit će Mirna Cvitan iz Ipsosa, agencije koja ga je i provela (od 10 do 11 sati, Kuća Europe, Ulica Augusta Cesarca 4).

ZAGREB - Svečano obilježavanje Nacionalnog dana ambliopije i predstavljanje prvog Nacionalnog registra ranog otkrivanja slabovidnosti u svijetu (11 sati, Ministarstvo zdravstva, Ksaver 200a).  Okupljenima će se obratiti ministar.

29. travanj 2024 01:42