Aktualno
StoryEditor

Nove tehnologije u nabavi – generator poduzetničkog uspjeha

27. Veljača 2018.

Nabavne organizacije očekuje radikalna promjena, a digitalne platforme i tehnologije potpuno će promijeniti način na koji većina nabavnih organizacija posluje.

Iz tog razloga Nabava Plus, Savvy Business Engeneering, Sigma Business Consulting, Cad-Ing, Humanagement, HUND i Ekonomski fakultet organiziraju mini konferenciju čiji je cilj istaknuti da globalne promjene već sada neizbježno utječu na naše poslovanje, ali i da nam tehnologija nikada nije bila dostupnija po pitanju vremena, znanja, cijene, infrastrukture.

>>>Anja Bauer Minkara: Fabularov recept za izgradnju brenda ima samo osam sastojaka

U suvremenom poslovanju isprepleteni su nabava i prodaja, dobavljači i nabavljači, proizvodi i usluge, ljudi i informacijske tehnologije. Primjena suvremenih tehnoloških rješenja u nabavi više nije samo stvar izbora. Ona doprinosi jačanju konkurentnosti i ostvarenju profita, pa je neophodna kako bismo opstali i razvijali se na globalnom tržištu.

Konferencija će se održati 2. ožujka 2018. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 28. veljače.

>>>Werner Klement: Nije uvijek lako, ali izađite iz zone komfora, upoznajte što više poduzetnika

Više o konferenciji možete pročitati na web stranici.

29. travanj 2024 12:27