Aktualno
StoryEditor

Originalna isprika: Ecstasyjem protiv kila

23. Rujan 2018.

Za kraj jedan intermezzo uz ecstasy. Sjećate se školskih isprika o kašnjenju autobusa ili tramvaja? Ili objašnjavanja prometnom policajcu nakon ‘puhanja‘ da ste pojeli nekoliko griota? Raznovrsne isprike partneru/partnerici za sumnjiva izbivanja da i ne spominjem.

>>>HZJZ: Najviše liječenih ovisnika u Zadarskoj županiji

No Strojarski tehničar iz Zagreba kod kojeg je nađeno 130 tableta ecstasyja branio se da je to samo za osobnu upotrebu te da je posljednjih sedam mjeseci na dijeti i te tablete služe mu za smanjenje prekomjerne težine. Ta isprika, premda je sudski vještak nije potvrdio, mogla bi poslužiti kao inspiracija za aktualan reality show ‘Život na vagi‘.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

04. ožujak 2024 10:10