Poslovna scena
StoryEditor

Hanfa blagoslovila novu staru upravu Allianz Investa

12. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Na svojoj prošlotjednoj sjednici Hanfa je dala blagoslov upravi Allianz Investa- Radovanu Abramoviću i Mariju Staroselčiću, i to na razdoblje od četiri godine, do 13. studenog 2016. godine.

Mario Staroselčić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, a nakon završetka studija 2002. godine zapošljava se u Allianz ZB, društvu za upravljanje AZ obveznim mirovinskim fondom. U Allianzu Zagreb radi od 2004. godine gdje obnaša dužnost Portfolio Managera. Prije preuzimanja pozicije predsjednika Uprave u Allianz Investu 2008. godine, radio je na poziciji direktora Samostalne službe za upravljanje financijskom imovinom. Završio je CFA program i stekao pravo na korištenje međunarodne titule CFA (Chartered Financial Analyst).

Radovan Abramović diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine, smjer financije. Karijeru je započeo u Zagrebačkoj banci te je kao project manager sudjelovao u osnivanju ZB Investa i njegovih investicijskih fondova, a potom je radio i na projektu osnivanja Allianz ZB d.o.o. društva za upravljanje obveznim mirovinskim fondom. U Allianz ZB obnaša dužnost direktora Prodaje i u isto vrijeme stječe licencu za upravljanje mirovinskim fondovima. Karijeru u Allianzu Zagreb nastavlja 2003. godine na poziciji direktora Sektora razvoja prodaje i marketinga (kasnije direktora Sektora marketinga i komercijalnih poslova).

Hanfa je također izdala rješenje kojim se odobravaju izmjene i dopune, te pročišćeni tekst Statuta PBZ Croatia osiguranje mirovinskog fonda, kojim upravlja Croatia osiguranje.

29. travanj 2024 04:34