Aktualno
StoryEditor

U novom broju Lidera ekskluzivno - Silvio Kutić: Vizija mi je da Infobip postane kompanija s 10 tisuća zaposlenika

20. Prosinac 2018.

Nedavno je u Rijeci otvoren 60. ured globalno uspješne IT tvrtke Infobip, koja je prije 12 godina počela kao startup iz Vodnjana, a danas je prisutna na svim kontinentima. Kompanija trenutačno zapošljava više od 1400 ljudi. Silvio Kutić, osnivač, suvlasnik i CEO Infobipa, u ekskluzivnom intervjuu za Lider, ujedno u svojemu prvom izlasku u medije u ovih 12 godina, otkriva da u iduće dvije godine namjerava zaposliti još dvije tisuće inženjera, piše Kata Pranić.

U novom broju Lidera Željka Laslavić donosi opširan pregled događaja godine: Dok je za naciju u najširem smislu događaj godine hrvatska nogometna bajka u Rusiji, za poslovnu zajednicu je to postizanje nagodbe o Agrokoru. Naš je izbor za osobu godine Mate Rimac, predvodnik nove generacije koja dokazuje da se odlični rezultati u Hrvatskoj ipak mogu postići i bez stranačke iskaznice

Edis Felić razgovarao je s Ivanom Franičevićem direktorom tvrtke Rasco koja širi izvoz ljetnog segmenta komunalne opreme prema jugu, iako joj je proizvodnja zimskog segmenta i dalje najzastupljenija.

Vanja Figenwald pripremio je zanimljivu priču o svemirskim putovanjima i Richardu Bransonu, poznatom milijarderu i vlasniku Virgin Galactica.

Tehnološke investicije u financijskom sektoru prestaju biti usmjerene na rezanje troškova i okreću se novim izvorima prihoda. Naglasak će biti na mogućnosti obavljanja bankarskih poslova od kuće, piše Miroslav Wranka.

Što smo još za vas pripremili otkrijte u novom broju tiskanog ili digitalnog Lidera, posljednjem broju 2018. godine.

Svoj primjerak Lidera potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.

27. travanj 2024 19:46