Konferencije i edukacije
StoryEditor

Lider otvara svoja vrata za Employer Branding edukacije!

20. Travanj 2023.

Nakon uspješno održanih radionica u veljači i velikog interesa Lider otvara prijave za nove radionice Employer Brandinga u svibnju.

U ovom programu radionica  provest ćemo vaš tim kroz sve ključne faze, mapirati sve dionike i definirati potrebne aktivnosti s ciljem izgradnje i aktiviranja vašeg employer branda, te kako se uklapa u ostale human resource i marketinške aktivnosti tvrtke, kao i cjelokupnu strategiju tvrtke.

Upoznat ćete alate i taktike koje možete jednostavno primijeniti u stvaranju vašeg employer branda ali i u ostalim projektima.

Jedinstven employer brand donijet će vam prepoznatljivost i percepciju kao poslodavca, diferencijaciju od konkurencije, usklađenost imidža i realne slike vaše tvrtke, privlačenje ‘pravih‘ kandidata za posao i lojalnost djelatnika te povećanje angažiranosti zaposlenika i kreiranje pozitivnog iskustva zaposlenika. Zahvaljujući Liderovim radionicama naučit ćete prioritizirati HR teme za odjele ljudskih resursa i komunikacija.

Employer branding zahtijeva blisku suradnju između timova za ljudske resurse, komunikacija i menadžmenta. Svi su oni posvećeni istim strateškim ciljevima. Čak i ako ne radite u velikim organizacijama, razumijevanje kakve ljude s kojim vještinama i znanjima trebate danas i u budućnosti i kako ćete ih privući i zadržati, temeljna je pretpostavka uspješnog poslovanja.

Radionica je namijenjena stručnjacima u ljudskim resursima i komunikacijskim stručnjacima, svima koji se bave unapređenjem i razvojem organizacije, te su aktivni u kreiranju employer branda kroz interne i eksterne projekte, a održat će ju Đurđica Preočanin Korica i Sanja Petek Mujačić, stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom u području HR-a, managementa i marketinških komunikacija.

Ovaj program će vam pomoći u izgradnji vašeg employer branda i EVP-a. Naučit ćete kako analizirati i razvijati ključne komponente, te kako kreirati komunikaciju svih područja EVP-a prema ciljanim skupinama unutar i izvan tvrtke.

Employer Branding akademija sastoji se od dva modula; prvi modul održat će se 11. svibnja u Mozaik Event centru te će se baviti time što je employer branding strategija dok će dan kasnije, 12. svibnja na istoj lokaciji svi zainteresirani moći kreirati Employer Value Proposition.

Požuri i osiguraj svoje mjesto kroz prethodnu prijavu!

17. travanj 2024 12:13