Lider trend
StoryEditor

Službeno otvoren natječaj MALI-veliki poduzetnici

14. Studeni 2014.

U sklopu Interlibera na zagrebačkom Velesajmu, unutar izložbenog prostora Školske knjige, službeno je otvoren natječaj MALI-veliki poduzetnici, kojim se uz pomoć Modre Laste i Instituta za inovacije učenicima od petog do osmog razreda želi predočiti poduzetnički duh i način razmišljanja izvan ustaljenih okvira.

Na službenom otvorenju okupili su se posjetitelji Interlibera, ujedno učenici petih do osmih razreda osnovnih škola iz Zagreba, a okupljene su s nekoliko riječi pozdravili predstavnici Školske knjige i Instituta za inovacije.

Za učenike je održana i prigodna radionica u organizaciji Instituta za inovacije u kojoj su na maštovit način trebali riješavati zadatke i probleme uz koje su dobili jasan uvid kako moraju razmišljati ‘‘izvan okvira‘‘ pri tome ih motivirajući da svoja znanja koriste stvarajući bolju okolinu sebe pretvarajući izazove s kojima se sureću u zanimljive vlastite projekte.

Natječaj MALI-veliki poduzetnici traje do 23. veljače te je taj datum krajnji rok do kojeg učenici moraju prijaviti i realizirati svoj projekt. Nakon toga ocjenjivački sud će objaviti pet najboljih projekata na Facebook stranici Modre laste, a pobjednika će odlučiti najveći broj lajkova. U međuvremenu će svi sudionici natječaja u svakom novom broju Modre laste moći doznati korisne informacije i dobiti detaljne upute kako ostvariti sljedeći korak u njihovom projektu.

Podsjećamo da se na natječaj može prijaviti bilo koji projekt kojim ekipa od najmanje tri osobe unapređuje svoje okruženje.

29. travanj 2024 12:25