Preporučeno
StoryEditor

Analitičari tvrde: Novi iPhone 8 potpuno će promijeniti svijet mobitela

21. Ožujak 2017.
Piše:
Ivana Tarnaj

Svaki puta kada na tržište treba izaći novi iPhone, zaljubljenici u ovu elektroničku napravicu očekuju novi skok u tehnološkom razvoju, a čini se da će iPhone 8 definitivno značiti upravo to. Skok u razvojnoj fazi mobilne telefonije.

Nimalo tendenciozno, o novoj "osmici" Gene Munster, analitičar Appleovih gadgeta, tvrdi kako će novi iPhone promijeniti postojeće paradigme, jer je super telefon baziran na, kako je rekao: "proširenoj stvarnosti".

-To neće biti katalizator koji će drastično povećati prodaju Appleovih telefona, ali će, u narednih nekoliko godina otvoriti put potpuno novim kompjutorskim paradigmama, rekao je Munster za CNBC.

>>>Prihodi i dobit Applea pali zbog pada prodaje iPhonea treći kvartal zaredom

-Apple definitivno predvodi u promjeni paradigmi u računarstvu, dodao je.

Kombinacija vodstva u razvoju proširene stvarnosti, zajedno sa porastom Appleovih Poslovnih servisa, te dionice čine najboljima tehnološkim sektoru.

-Stvari postaju vrlo komotne kada posložite Poslovne servise , upravo na temeljima proširene stvarnosti, rekao je Munster.

S druge strane, Paul Meeks, investitor u tehnološki sektor, istaknuo je kako, prije no što ocijeni da su Appleovi Poslovni servisi posao vrijedan investiranja, želi u njima vidjeti više "clouda" i znatno više sadržaja.

 

Razvoj i planove Applea pomno prati Bloomberg, koji je na svojim stranicama objavio kako ta kompanija znatnu pažnju posvećuje segmentu kamere na iPhone-u, a posebno je interesantna AR optička tehnologija, koja upućuje da bi iPhone mogao imati neke od karakteristika "pametnih" naočala.

28. travanj 2024 19:03