Ukratko
StoryEditor

Seminar HUP-a o organizacijskom dizajnu, novoj lektiri top managementa

28. Studeni 2016.

Kako strukturirati organizaciju i kako je kontrolirati, samo je dio pitanja na koja će u srijedu, 7. prosinca od 10 do 14 sati odgovore ponuditi seminar Organizacijski dizajn – posao top managementa koji se ne može delegirati. Seminar namijenjen vlasnicima, izvršnim direktorima i članovima uprava te HR profesionalcima održat će se u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca koja je ujedno i organizirala taj edukativni susret gdje će svoja znanja prenijeti Fran Mikuličić, specijalist u području implementacije strategije te organizacijske i ljudske učinkovitosti.

Sudionici će na seminaru saznati više o organizacijskom dizajnu, opasnostima koje se kriju u nerazumijevanju tog područja, kroz studije slučaja upoznat će se s njegovim ključnim elementima, utjecaju na organizaciju te steći uvid u njegovo djelovanja u stvarnom korporativnom ili organizacijskom kontekstu. Također, doznat će što je to organizacijska revizija te kojim se dijagnostičkim alatima analize organizacijskog dizajna mogu koristiti.

Budući da je broj sudionika ograničen potrebno se prijaviti do 5. prosinca na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Seminar je besplatan za članove HUP-a.

27. travanj 2024 19:58