Ukratko
StoryEditor

Tele2 djelatnici prošli školu sigurne vožnje

30. Rujan 2016.

Kako bi još sigurnije upravljali novom flotom vozila, ali i sve ostale sudionike u prometu učinili još sigurnijima, tvrtka Tele2 je organizirala školu sigurne vožnje za svoje djelatnike. Uspješno ju je prošlo svih 35 polaznika, danas certificiranih vozača Oryx Centra za sigurnu vožnju.

Život je učenje – rečenica je koju ozbiljno shvaćaju i djelatnici tvrtke Tele2 koji su nedavno na poligonima prolazili školu sigurne vožnje, a sve kako bi njihovi djelatnici bili još mobilniji i agilniji. U skladu s načelima i vrijednostima kompanije Tele2 Hrvatska je smatrala svojom obvezom i željom djelatnike educirati kako ispravno i sigurno upravljati vozilima na cesti, a sve kako bi oni i svi ostali sudionici u prometu bili još sigurniji. U nekoliko sati škole sigurne vožnje djelatnici Tele2 su prošli četiri modula upravljanja vozila u Oryx Centru za sigurnu vožnju. Dobili su odgovore na pitanja kada stisnuti kočnicu, kamo okrenuti volan i okrenuti li ga uopće u potencijalno opasnoj situaciji, što kada je cesta skliska, a vozilo „ne sluša“ te su sve naučeno sami morali pokazati vozeći se u kontroliranim uvjetima uz nadzor instruktora, odnosno moderatora.

Naime, tvrtka Tele2 Hrvatska je nedavno obnovila flotu svojih službenih vozila, a prodajni predstavnici i djelatnici koji se njima služe prolazili su poligon, testirali vlastito znanje, iskušali svoje reflekse te naučili reagirati u nezgodnim situacijama koje se nerijetko događaju u prometu.

Čak 35-oro djelatnika tvrtke Tele2 dobilo je certifikat Oryx Centra za sigurnu vožnju, a njih još nekolicina morat će tek proći školu i zaraditi svoj.

Navedenih 35-oro zaposlenika također je bilo zaduženo za prijevoz svojih kolega iz Tele2 na team building kojim je tvrtka obilježila svoj 11. rođendan.

Kako je svake godine rođendan Tele2 tvrtke obilježen zajedničkim humanitarnim radom njenih zaposlenika, ni ova godina nije ništa drugačija. Tijekom dvodnevnog druženja Tele2 djelatnici bili su podijeljeni u timove i prošli edukaciju od strane stručnog osoblja na temu konstruiranja dječjih bicikla. Koristeći upute, svaki je tim u konačnici samostalno složio po jedan savršeno funkcionalan bicikl. Motivacija za njihov zajednički timski rad time je veća što su znali da rade s ciljem pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naime, sva 22 bicikla Tele2, odn. njegovi zaposlenici, donirali su učenicima Centra za autizam Zagreb.

29. travanj 2024 11:21