Život
StoryEditor

Duolingo uvodi lekcije iz matematike, ali i univerzalni jezik - glazbu

14. Rujan 2023.
Korisnici će moći platiti Super Duolingo za neograničeno učenje bez reklama

Aplikacija Duolingo je prije svega poznata po digitalnim jezičnim tečajevima, ali i kvalitetnoj simbiozi s društvenim mrežama i maskoti, zelenoj sovi po imenu Duo.

No, kako prenosi portal Famous Campaign, platforma je odlučila otići korak dalje i postati sinonim za digitalno učenje u najširem smislu te svoj portfelj obogatiti lekcijama iz matematike i – glazbe.

Prvog dana godišnje globalne konferencije kompanije, Duocona, 11. listopada u svijet će pustiti glazbene lekcije, a osim te premijere, javnosti će prezentirati novitete u vezi svih proizvoda Duolinga.

Kako se da naslutiti iz objavljenog trailera, glazbene lekcije će se temeljiti na sviranju digitalnog klavira, a korisnici će svoje glazbene vještine moći razviti uz ‘stotine interaktivnih lekcija s više od 200 poznatih melodija‘.

Još uvijek nije poznato hoće li lekcije biti besplatne (podržane oglasima), ali se šuška da će slijediti sličan format kao i učenje jezika. Pokaže li se to točnim, korisnici će moći platiti Super Duolingo za neograničeno učenje bez reklama.

23. travanj 2024 10:38