Hrvatska
StoryEditor

HDZ odgodio sastanak sa sindikatima da ne ‘pokvari posao‘

20. Srpanj 2012.
Piše:
liderhrt

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko drugi se puta danas obrušio na Vladu, odnosno Kukuriku koaliciju. Prvi puta ih je ‘okrznuo‘ nakon izjava da će Dubrovnik biti povezan neprekinutom vezom te kako je moguća realizacija gradnje Pelješkog mosta. Čini mi se da je zdrav razum napokon prevladao, izjavio je.

Potom je Karamarko u Vukovaru upitan od novinara kako ocjenjuje rad Vlade. Rekao je kako nema puno pohvalnih riječi za šest mjeseci Vlade Zorana Milanovića. Ocijenio je kako vladajuća koalicija vlast obnaša na iritirajući način, pokazujući u nastupima isključivo imperativni ton. - Taj imperativni ton Vlada ima i prema sindikatima s kojima smo se trebali i mi sastati ali smo ga odgodili, jer nismo željeli da se stekne dojam da namjerno želimo pokvariti posao Vladi oko pregovora s sindikatima - kazao je Karamarko uoči radnog sastanka s članovima Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije.

Kukuriku koalicija do sada nije ispunila niti jedno od svojih obećanja, pa niti tsunami investicija, koji su gromoglasno najavili. Imamo samo tsunami njihovih temeljitih kadrovskih čistki svih oni koji ne dišu politički kao oni. To je, rekao bih, socijalistički mentalni sklop koji ne trpi ideološke neprijatelje, rekao je dodavši kako se iz javnih poduzeća i tvrtki na stotine ljudi tjeraju van samo zato što su bili ili jesu pripadnici ili simpatizeri HDZ-a.

27. travanj 2024 13:05