Hrvatska
StoryEditor

Most se odvojeno sastaje s HDZ-om i SDP-om

09. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

MOST nezavisnih lista objavio je na svojoj Facebook stranici kako će u srijedu održati dva odvojena sastanka s predstavnicima Domoljubne koalicije i Hrvatska raste.

Tako će se u 14 sati sastati u Šibeniku s predstavnicima HDZ-ove Domoljubne koalicije u prostorijama HDZ-a, dok će u 15 sati u svojoj zagrebačkoj središnjici primiti predstavnike SDP-ove koalicije Hrvatska raste. Sastanci se organiziraju na zahtjev tih dviju koalicija.

Prema tvrdnjama MOST-a, mediji prenose, obje koalicije sastanke su zatražile zbog usuglašavanja oko prijedloga Mosta sa sastanka koji je održan u ponedjeljak u Esplanadi. Podsjećamo, Most je tada predložio formiranje zajedničke vlade na čijem bi čelu bio nestranački mandatar.

U srijedu u 17 sati održava se i izvanredni sabor Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) Drage Prgometa, na kojemu bi se trebali utvrditi daljnji koraci u djelovanju stranke i odrediti smjernice u pregovorima oko formiranja vlade. Na saboru će izabrani zastupnici HRID-a iznijeti pojedinosti konzultacija s predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović, održanim u ponedjeljak. Sabor HRID-a bit će otvoren za medije. 

27. travanj 2024 18:29