Hrvatska
StoryEditor

Na varaždinski Cro Eco Energy stiže 40 izlagača

09. Studeni 2012.

Na 4. međunarodnom sajmu obnovljivih izvora energije Cro Eco Energy Expo 2012., koji će se od 23. do 25. studenoga održati u Varaždinu, predstavit će se 40-ak izlagača iz regije, najavili su danas predstavnici grada Varaždina, koji je i organizator sajma.

Zamjenica varaždinskog gradonačelnika i saborska zastupnica Natalija Martinčević ističe kako se sajmom želi građanima, poduzetnicima i tvrtkama pružiti informacije o načinima štednje, o tome kako mogu prijeći na alternativne izvore energije, a kako bi im računi za energente bili što manji.

Održavanje sajma, dodaje, posebice je važno u ovo vrijeme kada smo svi itekako postali svjesni značaja enerenata i njihove cijene.

Cro Eco Energy Expo 2012. regionalna je sajamska priredba specijalizirana za nove tehnologije, opremu i usluge na području obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, a pratit će ga i niz popratnih događanja, predavanja i prezentacija, primjerice o mogućnostima ušteda u javnoj rasvjeti, o programu energetske obnove zgrada javnog sektora, o tehničkoj podršci u realizaciji projekata obnovljivih izvora energije, sustavnom informiranju i edukaciji građana o energetskoj učinkovitosti, itd.

28. travanj 2024 20:54