Hrvatska
StoryEditor

Objavljeni natječaji za prvi ciklus Poduzetničkog impulsa

13. Travanj 2012.
Piše:
lider.media

Ministarstvo poduzetništva i obrta danas je, temeljem ‘Poduzetničkog impulsa’ objavilo javni poziv za uključivanje u poticajne projekte Ministarstva.

Riječ je o projektu za poticanje poduzetništva i obrtništva za 2012. vrijednom 376 milijuna kuna koji bi trebao osigurati 4000 novih radnih mjesta te održati njih 1000, a povrat ulaganja očekuje se nakon tri godine.

Bespovratna sredstva Ministarstvo daje prijavljenim projektima, a u prvom ciklusu poziva su:Razvoj i primjena inovacijaNormizacija i znakovi kvaliteteGazeleŽena poduzetnicaPoduzetnik početnikMladi u poduzetništvuObrazovanje za poduzetništvoCjeloživotno obrazovanje za obrtništvo

Bespovratna sredstva dodjeljuju se sukladno Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu i projekcije za 2013. i 2014. godinu.Zahtjevi se podnose poštom ili osobno Ministarstvu poduzetništva i obrta, osim za projekt ‘Poduzetnik početnik‘ za koji se zahtjevi podnose Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo – HAMAG.Aplikaciju možete predati do 14. svibnja ove godine.

18. svibanj 2024 20:21