Hrvatska
StoryEditor

Uz direktora Tehnobetona priveden i Čehok?

17. Siječanj 2013.
Piše:
liderhrt

Uz direktora Zagorja Tehnobetona Miroslava Bunića danas su u Varaždinu navodno privedeni i bivši gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatko Horvat, jedan od pročelnika iz te postave Stanko Vitez, saznaje HRT.

Podsjetimo, USKOK-ovi su istražitelji oko 8 sati posjetili predsjednika Uprave Zagorje Tehnobetona Miroslava Bunića te iz njegove kuće odnijeli eventualne dokazne materijale. Iz policije za sada nema priopćenja o kakvoj se optužnici radi već je samo potvrđena informacija kako USKOK provodi radnje u Varaždinu.

Nagađa se kako bi se moglo raditi o tužbi malih dioničata koji su još 2010. optužili direktora kako je netransparetno dokapitalizirao tvrktu. U medijima se spominje i afera s braniteljskim stanovima zbog koje je nedavno priveden i zamjenik ministra branitelja Dinko Mikulić. 
Iz Tehnobetona je prije pola sata stiglo priopćenje u kojem navode da je premetačina vezana uz dva poslovna događaja, jedan iz 2003. i jedan iz 2008. godine, te da je Bunić tek jedan od tri člana uprave i da poslovanje Zagorje Tehnobetona nije došlo u pitanje. Istraga se vodi u velikoj tajnosti, informacije cure na kapaljku.

28. travanj 2024 22:42