Aktualno
StoryEditor

Ramljak: Politika ne ugrožava restrukturiranje Agrokora

28. Travanj 2017.

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak kazao je u petak kako trenutna politička situacija ne može ugroziti proces restrukturiranja Agrokora, no kako bi za ovakav proces bilo bolje da imamo stabilnu Vladu.

"Za ovakav jedan proces je bitno da postoji stabilna politička podrška. Neće ga onemogućiti, on ide svojim tijekom, ali u svakom slučaju bi bilo bolje da imamo stabilnu Vladu. Ali to sada nije uopće nešto što bi moglo ugroziti sam tijek procesa u budućnosti", kazao je Ramljak odgovarajući na upite novinara može li trenutna politička situacija utjecati na daljnji proces restrukturiranja Agrokora.

Ramljak je kazao i kako trenutno ne može ništa dodatno reći vezano za jučerašnje priopćenju Agrokora o određenim nepravilnostima u financijskim izvještajima.

"To je prvi put službena potvrda svih onih napisa koje su nekoliko rejting agencija do sada u svojim izvješćima spominjale. Mi smo sada izašli s potvrdom tih pretpostavki i sumnji. Međutim više od toga vam u ovom trenutku ne mogu reći", odgovorio je.

>>>PwC uočio ‘potencijalne pogreške’ u financijskim izvješćima Agrokora

28. travanj 2024 11:11