Poslovna scena
StoryEditor

Ivan Vrbić direktor proizvodnih i logističkih operacija u Zagrebačkoj pivovari

04. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Ivan Vrbić, direktor proizvodnih operacija Zagrebačke pivovare, unaprijeđen je na poziciju direktora proizvodnih i logističkih operacija.

Na novoj funkciji, koja je nastala spajanjem proizvodnih operacija i logistike u jedan sektor, izravno će odgovarati Mariusu Danu Avramu, potpredsjedniku Supply Chaina Molson Coorsa za Središnju Europu (VP Supply Chain MCCE).

- S velikim zadovoljstvom ali i odgovornošću preuzimam novu funkciju direktora proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare. Vjerujem da ću dosadašnjim iskustvom i znanjem stečenim u vodećoj domaćoj pivovari te spremnošću na nove izazove doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja u procesu planiranja proizvodnje i distribucije vodećih pivskih brendova na domaćem tržištu, rekao je Ivan Vrbić.

Vrbić se pridružio timu Zagrebačke pivovare 2006. godine na poziciji Procesnog inženjera u odjelu Proizvodnje. Njegove sposobnosti i kvalitete ubrzo su prepoznate te je unaprijeđen na mjesto Specijalista za podršku pivovarama regija Središnje i Istočne Europe. Nastavno na uspješne rezultate mnogih projekata u kojima je sudjelovao, 2010. godine imenovan je menadžerom Molson Coorsa za proizvodnju piva  za Europu. Tijekom svog rada u Zagrebačkoj pivovari i Odjelu zonske podrške, Vrbić je stekao veliko iskustvo radeći s projektnim timovima cijele Europe tijekom lansiranja novih brendova i razvoja novih procesa. Motiviranost, talent i potencijal Ivana Vrbića prepoznati su i 2014. godine kad preuzima poziciju Direktora proizvodnih operacija.

29. travanj 2024 13:46