Poslovna scena
StoryEditor

Traže se senzibilni partneri za franšizu

20. Rujan 2014.

- Postanite franšizni partner! - poruka je Tekstilprometa d.d., zagrebačke tvrtke koja u nacionalnoj kampanji na partnerstvo poziva sve koji imaju poslovni prostor od najmanje pedeset četvornih metara na frekventnoj lokaciji i otvorenu tvrtku ili obrt.

Zauzvrat daje komercijalnu, marketinšku i logističku potporu, prepoznatljivo ime i vizualni identitet prodajnih mjesta te odjeću s dobrim odnosom cijene i kvalitete.

- U obliku franšize poslujemo na više mjesta u Hrvatskoj i povećavamo prodajne površine. Pokazali smo da smo sposobni nositi se s izazovima i konkurencijom fokusiranjem na tri osnovna segmenta: kućanski tekstil - Naš dom i Svijet tkanine; lifestyle program za cijelu obitelj - Centra i Vrtuljak, te program komercijalnih europskih modnih brendova - Moderato za muškarce i žene - kaže Zoran Golubić, marketinški direktor.

Tvrtka daje svu potrebnu potporu, izbor brendova i najbolju praksu testiranu na vlastitoj maloprodajnoj mreži, a od poslovnih partnera očekuje senzibilnost za bavljenje tekstilom.

Golubić kaže da za razliku od katkad jednostranih pravila velikih svjetskih brendova Tekstilpromet nudi partnerski odnos koji funkcionira u oba smjera, i to s naglaskom na potpun servis, potporu i brigu za partnera.

- Ovisno o tome koje se brendove želi predstaviti, početno ulaganje ne mora biti veliko, no partner mora pokazati da je sposoban odgovorno proslijediti našu inicijativu prema tržištu - naglašava Golubić.

29. travanj 2024 02:24