Konferencijske vijesti
StoryEditor

Dragutin Kamenski na Liderovu Danu velikih planova otkriva prilike za rast u građevini

08. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova koja se 2. listopada održava u zagrebačkom hotelu Westin, čut ćemo niz procjena o idućoj godini iz usta političara, ekonomista, bankara i poduzetnika. Jedan od njih je i Dragutin Kamenski, vlasnik Kamgrada koji će govoriti o prilikama za rast u građevinskom sektoru.

U ovom sektoru, jednom od najžešće pogođenih krizom, konačno se događaju pozitivni  pomaci. Tri mjeseca zaredom zabilježen je rast građevinskih radova na godišnjoj razini, no je li to dovoljno kako bismo mogli proglasiti oporavak? Dragutin Kamenski na Danu velikih planova otkrit će ima li povratka u zlatna vremena građevine, kakva je budućnost stanogradnje i na kakvim projektima se može rasti.

Njegov recept bit će zanimljivo čuti s obzirom da Kamgrad posljednjih godina bilježi prihode između 400 i 600 milijuna kuna i zapošljava blizu 500 ljudi, a trenutno je angažiran i na projektu Međunarodne zračne luke Zagreb.

Poslovni počeci Dragutina Kamenskog  sežu u  1979. godinu kada je osnovao građevinski obrt iz kojeg se 1993. razvio Kamgrad. Od 1994. širi svoje poslovanje izvan granica  Hrvatske te je do 2001. tvrtka prisutna kroz svoju podružnicu u Njemačkoj, od prošle godinu kroz tvrtku kćer, Kambau G.m.b.H.

Glavninu svojih poslova Kamgrad danas bazira na izgradnji  turističkih, poslovnih, prodajnih, proizvodnih, skladišnih te sakralnih objekata,  a bitno manje na proizvodnji i prodaji stambenih i poslovnih jedinica za vlastitu prodaju i zakup.

Dan velikih planova Lider sedmu godinu zaredom organizira 2. listopada u zagrebačkom hotelu Westin, a više o konferenciji saznajte na https://lider.media/dvp15

28. travanj 2024 00:56