Lider trend
StoryEditor

Aldukov novi proizvod

07. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Ivan Alduk dizajnirao je zanimljivi print T-shirt majice povodom predstavljanja svojeg brenda na nadolazećem sajmu mode Fashion.hr Industrija.

Osim ženske majice, Alduk predstavlja i mušku majicu, što je novost u njegovom dizajnu. Jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera do sada je uveseljavao ljubitelje hrvatske mode isključivo ženskim kreacijama. S obzirom da su custom made odijela dio njegove ponude već dulje vrijeme, odlučio se proširiti i na mušku modu te javnosti predstaviti i prvi muški model T-shirta s printom.

- Odjek naših prvih modela s printom poker karata bio je jako pozitivan, modeli su prozvani ALDUKICAMA, te smo odlučilli naše ljubitelje iznenaditi novim modelima. Print metaliziranog, pomalo rockerskog i futurističkog jelena s elementima cvijeća i ptica nazvanog ‘Just an ordinary fashion victim‘ odaje agresivnost u modi i stavu kojeg naši klijenti izvrsno prihvaćaju - rekao je Ivan Alduk povodom lansiranja novog proizvoda.‘Just an ordinary fashion victim‘ majice moći će se naći u prodaji na sajmu mode Fashion.hr Industrija koji će se od 11. do 13. svibnja održati na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu.

27. travanj 2024 22:27