Lidertrend
StoryEditor

Lobby Zagrebtowera osvojio BIG SEE Interior Design Awards 2019

19. Rujan 2019.
Zagreb Tower
Arhitektonski studio Križnjak iz Zagreba za svoj projekt adaptacije lobbyja poslovnog tornja Zagrebtower nagrađen je na međunarodnom natječaju BIG SEE Interior Design Awards 2019.

Ulazni lobby Zagrebtowera dobio je nagradu u kategoriji poslovnih prostora, a natječaj obuhvaća brojne projekte u nekoliko kategorija iz devetnaest država u regiji srednje i jugoistočne Europe. Organizira ga Zavod BIG, organizacija posvećena razvoju kreativne ekonomije te interdisciplinarnom povezivanju arhitekture s drugim djelatnostima, koja je pokrenula i Mjesec dizajna tijekom kojeg će nagrađeni projekti biti izloženi u Gradu dizajna u Ljubljani.

Autori projekta su arhitekti Robert i Martina Križnjak, uz suradnju s članovima svog tima Matejom Matajom i Vinkom Saleta.

Uređenje lobbyja poslovnog tornja Zagrebtower rezultat je želje uprave da svojim klijentima i gostima pruži interijer prilagođen suvremenim zahtjevima i estetskim standardima.

Projekt obuhvaća ulazni prostor prizemlja s recepcijom i pretprostore liftova na svim nadzemnim etažama zgrade. Funkcionalna tlocrtna organizacija, skladni estetski elementi te inovativna upotreba suvremenih materijala podigli su opći dojam o zgradi, izazvali pozitivne komentare zakupaca i posjetitelja te unijeli novu živost u dosadašnji prostor.

24. travanj 2024 19:55