Tehnopolis
StoryEditor

Pokrenut Vip Forum

20. Kolovoz 2013.
Piše:
lider.media

Vipnet je danas pokrenuo Vip Forum, novu online platformu za rasprave vezane uz telekomunikacijske usluge. Uz forumaše, najavljuju iz Vipneta, svojim će odgovorima, primjedbama i sugestijama biti prisutni i djelatnici kompanije koji će se brinuti da sva neodgovorena pitanja vezana uz Vipnetove usluge dobiju relevantne i pravovremene odgovore.

Forum je podijeljen u nekoliko kategorija, a na temelju znanja, aktivnosti i angažmana na forumu, forumaši će biti rangirani sukladno svojim zaslugama te će na taj način moći napredovati i graditi svoj imidž relevantnih društvenih komentatora. Aktivnosti forumaša vrednuju se rang ljestvicom koja raznim forum aktivnostima (odgovaranjem na postove, teme, respektiranjem ostalih članova...) članu Vip foruma mogu donijeti privilegije i nagrade u kontekstu korištenja foruma. Dosezanjem određenog ranga, korisnik može „otključati“ mogućnosti dodavanja video zapisa, dodavanja slika u poruku, odabir više priloženih avatara i sl.

Vip Forumu je moguće pristupiti i preko Vipnetove službene Facebook stranice. Koristeći Facebook aplikaciju „Vip Forum“, korisnici mogu pretraživati, tražiti odgovore i postavljati pitanja, a sve što je objavljeno preko „Vip Forum“ aplikacije istog trena postaje vidljivo i na Vip Forumu i na Facebooku.

- Pokretanjem Vip Foruma željeli smo uspostaviti što neposredniju komunikaciju s korisnicima te im omogućiti da međusobno diskutiraju i razmjenjuju informacije – rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta

29. travanj 2024 10:05