Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Ante Todorić s partnerima otvorio novu agenciju za luksuzne nekretnine

08. Svibanj 2023.
Ante Todorić i Petra Kaćunko

Stariji sin Ivice Todorića, Ante Todorić s djevojkom Petrom Kaćunko te partnerima i investitorima iz Njemačke otvorio je Regent Real estate agency. Riječ je, stoji u priopćenju, o jedinstvenoj agenciji fokusiranoj na premium nekretnine koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata. 

- Misija Regent Real estate agencije jest svojim klijentima pružiti izvanrednu uslugu i stručno vođenje kroz složene kupoprodajne procese, a odnose s klijentima temeljiti na povjerenju, stručnosti i transparentnosti poslovanja. Ako ste se odlučili na kupnju doma iz snova, agenti iz Regenta pružit će najviši nivo usluge u svakoj etapi: od pomoći kod odabira prave nekretnine, donošenja informiranih odluka i savjeta oko financijskih i pravnih odgovornosti do pregovaranja s prodavateljem kako bi za vas dogovorili najbolje uvjete, istovremeno štiteći vaše interese.

Isto tako, pružit će vam podršku u slučaju da unajmljujete nekretninu, vodeći računa o vašem budžetu i načinu života, a sve kako biste pronašli životni prostor kojeg ćete moći nazvati domom. Prodajte li nekretninu, iskusni tim stručnjaka vodit će vas kroz cijeli proces: počevši od procjene vrijednosti, do oglašavanja i pozicioniranja nekretnine kako bi se jedinstveno izdvajala od konkurencije, uz ciljani marketing distribuiran kroz sve važne kanale oglašavanja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu - stoji u priopćenju novootvorene agencije. 

Prvi Regent ured, čije uređenje potpisuje renomirani arhitekt Tvrtko Topić, jučer je i službeno otvorio svoja vrata u zagrebačkom Kaptol centru, a event otvorenja podržali su obitelj i poslovni suradnici. U zagrebačkom uredu klijente već očekuje deset iskusnih agenata, dok Split svoj Regent ured otvara 15. lipnja. Sljedeće godine, Regent će svoje urede otvoriti i na području Istre i Kvarnera. 

16. srpanj 2024 03:14