Znanja
StoryEditor

Uspješno završena edukacija budućih lidera MOL grupe u COTRUGLI Business School

10. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Nakon godine dana, u siječnju 2015. godine, sudionici programa "Emerging Global Leaders (EGL)” koji je COTRUGLI Business School razvila za MOL grupu, uspješno su odslušali i savladali sve module predviđene programom. EGL program razvijen je na temelju ključnih poruka koje su utvrđene u suradnji s čelnicima MOL Grupe, a sudionici su bili mlađi kandidati iz 11 zemalja s visoko procijenjenim liderskim potencijalom.

U sklopu pohađanja programa polaznici su također radili na stvarnim projektima s ciljem pripreme niza novih ideja vezanih za strateška pitanja koja ostvaruju dodanu vrijednost za MOL Grupu.

Na ugodnom druženju koje je COTRUGLI Business School pripremila povodom završetka programa, sudionici su podijeli svoja iskustva, te se posebno osvrnuli na upravljačke i liderske vještine koje su stekli tijekom programa, i koje će im pomoći pri preuzimanju kompleksnijih zaduženja unutar MOL grupe.

EGL program dio je nagrađivanog LEAD programa MOL grupe, koji je između 200 kandidata i poznatih korporacija osvojio prestižnu globalnu nagradu Leadership 500.

 

29. travanj 2024 15:09