Aktualno
StoryEditor

INA i ove godine zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

26. Travanj 2024.
ina Growww
U potrazi za mladim talentima, INA je i ove godine raspisala natječaj za zapošljavanje 20 novih pripravnika. U osam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku doprinijeti rješenjima sutrašnjice za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije

Ovaj prestižni jednogodišnji program osmišljen za upoznavanje mladih talenata s energetskom industrijom otvoren je za pojedince s do godinu dana radnog iskustva s područja ekonomije, logistike, elektrotehnike, računarstva, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog i geološkog inženjerstva i tehnologije. MOL Grupa nedavno je ažurirala svoju strategiju s fokusom na obnovljiva goriva, zeleni vodik, biometan i geotermalnu energiju te sudionici programa mogu igrati aktivnu ulogu u tome da regija postane zelenija, samodostatnija i konkurentnija.

- INA je u svojih 60 godina postojanja uvijek otvarala priliku mladima, a tako je i danas. U proteklih 15 godina to činimo kroz Growww program, pri čemu je u INA Grupi zaposleno više od 700 pripravnika koji su obogatili našu organizaciju novim pogledima i ostvarili značajan profesionalni napredak. Ovaj intenzivni program pruža jedinstvenu priliku mladim diplomantima da se pridruže našem međunarodnom timu i aktivno doprinesu oblikovanju budućnosti energetske industrije. Budući Growwweri mogu se uključiti u stvarne projekte, surađujući s nama u pronalaženju rješenja za izazove sutrašnjice. Uz fokus na profesionalnom razvoju i mogućnostima za međunarodnu karijeru, INA talentima osigurava konkurentne plaće i raznolike beneficije - istaknuo je Tome Barić, direktor Ljudskih resursa u Ini.

- Za mene, kao mladog inženjera koji je tek na početku karijere, dobiti priliku raditi u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija znači jako puno. Radim u dinamičnom okruženju gdje se kontinuirano pronalaze rješenja te teži napretku i inovaciji - rekao je Dominik Božić, Bušenje, CROSCO (dio INA Grupe).

- Rad u Ini velik je izazov i inspiracija te motivacija za daljnji rast i razvoj. Zahvalna sam na podršci i mentorstvu koje svakodnevno dobivam i ponosna što doprinosim uspjehu kompanije - dodala je  Dea Barić Krišto, Pravni poslovi i usklađenosti poslovanja INA.

21. lipanj 2024 07:12