Hrvatska
StoryEditor

Leko: Sljedeće godine ćemo bolje živjeti

03. Rujan 2012.

Potpredsjednik i obnašatelj dužnosti predsjednika Hrvatskog Sabora Josip Leko jučer je u Varaždinu izjavio kako očekuje da će se početi ostvarivati najavljene nove investicije u Hrvatskoj, otvarati nova radna mjesta te da će građani sljedeće godine bolje živjeti.

Istaknuo je kako smatra da svaku vlast treba kontrolirati, ali da od oporbe osim kritika, očekuje i konstruktivnost, a nje se, kazao je, još nije moglo vidjeti. - Mislim da je logično očekivati od Vlade da radi u dva pravca – vatrogasno da osigura da se održi standard ljudi, ali i da radi grube poteze kako bi se hrvatski smjer preokrenuo u drugom pravcu jer se više ne može živjeti na tuđem novcu i tuđoj akumulaciji, i bilo bi nerazumno nastaviti istom linijom, istim stazama i istom metodologijom - rekao je Leko.

Potpredsjednik i obnašatelj dužnosti predsjednika Hrvatskog Sabora u Varaždinu je obišao Špancirfest te istaknuo da se festival u 14 godina održavanja jako razvio i svake godine napreduje. - Dobra energija i dobre emocije koje ovdje čovjek može nakupiti govore da i grad Varaždin i Hrvatska kao turistička zemlja mogu ponuditi jako puno u kulturi i podići svoju turističku ponudu na razinu za koju dosad nismo ni znali da imamo. Nadam se da će s ulaskom Hrvatske u Europsku uniju sljedeće godine španciranje u Varaždinu biti bogatije, bolje i interesantnije, i za Europu i sve hrvatske krajeve - istaknuo je Leko.

26. travanj 2024 06:09