Hrvatska
StoryEditor

Sandi Šola izbjegao javno uhićenje i otišao u USKOK

11. Travanj 2013.
Piše:
liderhrt

Iako se očekivalo da će Sandi Šola u Zagreb doći jutrošnjim letom iz Makedonije, novinari su ga na aerodromu uzaludno čekali.

On je naime na put krenuo automobilom te je u Zagreb stigao jutros. Prema riječima njegova odvjetnika Ante Madunića, za to se odlučio kako bi izbjegao javno uhićenje. Madunić je rekao i kako će za uskoro u USKOK-u početi ročište na kojemu se očekuje da će biti ispitan Sandi Šola.

Kasno sinoć izjavu za HTV dao je odvjetnik uhićene Marije Šole Branko Šerić. Rekao je da je njegova klijentica iznenađena ovim što joj se događa. Uvjerena je u ispravnost svih odluka koje su donesene u Karlovačkoj banci te za sada nije iznosila obranu. Određen joj je pritvor, a odluka o istražnom zatvoru bit će donijeta danas, izjavio je Šerić.

Karlovačka banka, iz koje su prema tvrdnjama USKOK-a izvučeni deseci milijuna kuna, izvijestila je da nema informacije o kakvim se istražnim postupcima i kojim osobama radi. No u pismenom odgovoru Hini, u kojemu je za danas najavljena i konferencija za novinare, Karlovačka banka istaknula je da sigurnost depozita uloženih u tu banku ni s čim nije ugrožena.

30. travanj 2024 12:56