Aktualno
StoryEditor

Grafoprojekt: Virovitička obitelj Božanić proslavila 30 godina tvrtke

22. Lipanj 2019.

U društvu 160 kupaca, partnera i dobavljača virovitička obiteljska tvrtka Grafoprojekt proslavila je trideset godina rada. Tom su prigodom dodijeljena priznanja djelatnicima, od kojih je većina od početka uključena u rad poduzeća, a svi sudionici događaja mogli su se uključiti u humanitarnu akciju uređenja prostora dnevne bolnice novog aneksa Opće bolnice Virovitica u kojem će pacijenti primati kemoterapiju te igraonice na dječjem odjelu.

Vrijednost humanitarne akcije procijenjena je na 24 tisuće kuna.

Kako kaže osnivač i direktor tvrtke Goran Božanić, od početka su nastojali biti lider u upotrebi novih tehnologija i strojeva, tako da su mnogi strojevi i uređaji prvi put u Hrvatskoj proradili upravo u Grafoprojektu.

– Kvalitetu i individualan pristup prepoznalo je već više od šest tisuća zadovoljnih tvrtki i institucija s kojima surađujemo. Uza svakodnevne izazove mogu reći da je lijepo raditi i razvijati posao koji volimo, i to onako kako želimo i s ljudima koje cijenimo, te da od toga možemo živjeti. Prema tim kriterijima nakon 30 godina rada mogu reći da smo uspjeli – rekao je Božanić.

Tvrtka zapošljava petnaestero ljudi, a u rad se uključila i druga generacija obitelji. Grafoprojekt je član Liderova Kluba obiteljskih tvrtki.

15. lipanj 2024 16:54