Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Apios postao Coral Croatia, smjena generacija na čelu Massive holdinga, novi šef NO-a Brodotrogira

12. Travanj 2021.
Nikola Požgajfoto Dražen Lapić

Nakon preuzimanja, APIOS je promijenio naziv u CORAL CROATIA, u skladu s nazivom matične kompanije, grčkoga CORALA, koji je nedavno preuzeo 75 posto vlasništva s pomoću svoje kompanije MEDSYPAN LIMITED, registrirane na Cipru.

Matija Grabar novi je prokurist u tvrtki BHG BITUMEN ADRIA umjesto Ivana Bogdana.

Nikola Požgaj novi je direktor MASSIVE HOLDINGA umjesto Zdravka Požgaja, koji je suvlasnik te tvrtke zajedno s POSMRTNOM PRIPOMOĆI.

Dosadašnji predsjednik NO-a BRODOTROGIRA Slobodan Vernić novi je predsjednik NO-a umjesto Jelene Manojlović, koja od travnja 2020. nije na toj poziciji. Novi član NO-a je Almir Dervišbegović umjesto Dražena Cuculića, a u tročlanom NO-u tvrtke Danka Končara ostala je Katja Britvić.

Latinka Bojanić preuzela je vlasnički i upravljački PRTENJAČA GRADNJU iz Sesveta od Luke Prtenjače.

Bruni Raimundu Nageleu dodijeljena je prokura u INTERCAL CROATIJI iz Sirača.

Vlasnik tvrtke SA BIŠĆAN i dosadašnji direktor Alenko Bišćan osnovao je Upravu, u kojoj su, uz njega, Stjepan Starešinčić i Dražen Pavlić. Sanda (Bosiljevac) Bišćan nije više prokuristica.

Melita Jurjević Hadžić i Davor Jurjević novi su vlasnici LIGNUMA iz Poličnika umjesto dosadašnje prokuristice Milene Jurjević i Ivana Jurjevića. Davor Jurjević nije više direktor, pa sad poslovanje samostalno vodi Melita Jurjević Hadžić.

Gordana Žibirin nije više prokuristica u MLINOPROMU iz Dubrave.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a AUTOMEHANIKE iz Zagreba Đurđica Brener nova je direktorica umjesto Željka Juratovca, koji je upravljao tvrtkom u većinskom vlasništvu Ivana Frljužeca od 2009. Novi zamjenik predsjednika NO-a je Marijan Tarandek

Iz vlasničke strukture tvrtke ANGIE iz Vodica izašli su Desa Juričev-Ivičin i osnivač Anđeo Juričev-Ivičin, koji je ostao prokurist. Jedini vlasnik sad je Dejan Juričev, koji upravlja tvrtkom od 2013.

Vlasnik i direktor tvrtke TEMBO iz Gornjeg Stupnika Robert Šipek dodijelio je prokuru Ivančici Šipek.

Igor Kovačević vlasnički je preuzeo tvrtku HORMIGA iz Zagreba od Željka Kaselja i novi je direktor umjesto Hrvoja Karina.

01. svibanj 2024 23:28