Lider trend
StoryEditor

Avanture koje si treba dopustiti

19. Srpanj 2012.
Piše:
lider.media

Postoji barem 13 avantura koje si ovog ljeta treba dopustiti. Možda vam se plivanje s miroljubivim meduzama ili vožnja letećim automobilom baš ne čine dostupnom pustolovinom, ali u Liderovu specijalnom izdanju ‘Premium proizvodi i usluge’ sigurno ćete naći ideju kako si priuštiti vrhunski doživljaj, dostojan upravo vašeg potrošačkog veličanstva.

U svom petom broju koji je na tržištu uz Lider od 20. srpnja (19. srpnja u Zagrebu), taj Liderov polugodišnjak na velikom formatu i označen s pet zvjezdica piše, među ostalim, kako nije nužno biti bogat ni snob da bi se uživalo u prvorazrednim proizvodima i uslugama. Propituje i jesu li novopečeni bogataši doista ubili otmjene kupce koji su o stilu i stavu učili generacijama.

Novi je poredak na djelu pa premium potrošači današnjice pomno paze da svojim ponašanjem nikome ne stanu na žulj. Otišli su toliko daleko da i bogati naftaši, dosad prozivani zbog raskalašenosti, grade pametne gradove u kojima nema automobila, a pokreću ih izvori obnovljive energije. Slučaj je to s Ujedinjenim Arapskim Emiratima, primjerom luksuznog tržišta na koji vas Liderovo premium izdanje vodi. Otkriva i najbolje od najboljeg trenutačno dostupnog na tržuštu - bez obzira radilo li se o vozilima, satovima, kozmetici, odjeći i obući, mirisima, tehnologiji, sportu, stanovanju, putovanjima…

Poznato je da je ‘plativi luksuz’ danas u modi i da nas nagovaraju da uživamo u vrhunskim stvarima koje odmah možemo platiti. Tako žive premium potrošači. Primjerice, grickaju celer uzgojen u susjednom vrtu i pijuckaju konjak kakvim su si zapovjednici francuske vojske u doba Napoleona podizali adrenalin. Komuniciraju potpuno personaliziranim pametnim uređajima, voze automobile na kojima bi im i Batman pozavidio i igraju golf u vlastitom podrumu. Istodobno, ti isti premium potrošači paze na majčicu Zemlju i svoj ugljični otisak. Naravno da su i njima, i onima koji se poput njih žele ponašati, namijenjene zvjezdice i veliki novinski format.

Novi broj Premium proizvoda i usluga možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE

28. travanj 2024 15:51