Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Mandat u Đuri Đakoviću od tri mjeseca, Pero Mamić imenovao novu direktoricu, odlazak Marohnića iz Uprave Pet minuta…

08. Lipanj 2021.
Osnivač Pet minuta Viktor Marohnić (desno) s partnerima Lukom Abrusom i Svenom Marušićem prije prodaje tvrtke

Tomáš Telúch imenovan je za člana Uprave ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPE na tri mjeseca, do početka kolovoza, a Hrvoje Kekez dobio je novi četverogodišnji mandat kao predsjednik Uprave.

Pero Mamić imenovao je Miru Mamić za direktoricu tvrtke MAMIĆ 1970 umjesto Lucije Šteković, koja je vodila tvrtku od srpnja 2019., kad se vlasnik i osnivač tvrtke koja se bavi prodajom luksuznih satova povukao s direktorske pozicije.

Osnivač tvrtke FIVE, koja se u Sudskom registru vodi kao PET MINUTA, Viktor Marohnić nije više direktor. Tvrtku je kupila britranska softverska kompanija ENDAVA za 250 milijuna kuna, a Marohnić i druga dvojica suvlasnika Luka Abrus i Sven Marušić ostali su na direktorskim pozicijama, pojačani s Rohitom Vinayakom BhoothalingamomMarkom Stuartom Thurstonom.

Ana Gongola nova je, treća članica Uprave SANDOZA.

Aida Hodžić nova je članica Uprave EUROTRADEA.

Željko Duilo novi je član NO-a A1 HRVATSKE umjesto Gorana Ivekovića.

Stipe Grljušić nije više član Uprave karlovačke mesne industrije PPK-a, a prokura je dodijeljena Nevenu PivcuKatarzyni Edyti Laskowskoj i Marini Smrečki dodijeljena je prokura u tvrtki WOLLSDORF COMPONENTS iz Jalžabeta.

Maksimu Pisarjevu i Viktoriji Kapeljušnoj opozvana je prokura u tvrtki PERUTNINA PTUJ – PIPO iz Čakovca nakon nepunih osam mjeseci.

Matija Grabar novi je prokurist u STRABAGOVOJ splitskoj tvrtki POMGRAD INŽENJERING umjesto Ivana Bogdana.

Lyndsey Loyden-Edwards nova je, treća direktorica u TETRA PAKU umjesto Guillaumea Latourrettea.

Marco Villa novi je član Uprave tvrtke SCOTT BADER umjesto Ružice Geceg, a Andrew Cottrell novi je član i predsjednik NO-a umjesto Jamesa McTaggartaDiana Gantcheva nije više direktorica u OSRAMU, pa sad poslovanje samostalno vodi Ernest Mihaljević.

Zlatko Perić nije više prokurist u PUREXU iz Hrvaca, a vlasnik i direktor Milivoj Dragošević prokuru je dodijelio Marku Dragoševiću i Ivi Matić.

Božana Bešlić nova je direktorica I.G. ARMATURA iz Imotskog umjesto Mladena Oreča.

Vlahu Kaminskom i Filipu Erentu Ondrušeku dodijeljena je prokura u varaždinskom NTH MOBILEU, a opozvana je Luki Zrinskome.

Marko Žmire novi je direktor SPIN VALISOVE tvrtke VALIS FAGUS umjesto Marina Penave.

Vlasnik PREMIUMA iz Zagreba Dražan Bilokapić povukao se s direktorske pozicije i imenovao Antu Bilokapića.

Jaime Evans nova je direktorica u SUNSAIL ADRIATICU i THE MOORNINGSU umjesto Olivera Rahima Goodarzija i na toj se poziciji pridružila Simonu Barrieju Michaelu Crossu.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a MAKARSKOGA KOMUNALCA Šimun Babić novi je predsjednik NO-a umjesto Ante Rose. Ljubomir Ljubićić novi je zamjenik predsjednika NO-a, a Jelena Sučić ušla je u NO umjesto Daniele Primorac.

24. travanj 2024 14:30