Lider trend
StoryEditor

Hipster Špiro Guberina u reklami Borova

10. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

„Iz Vukovara s ljubavlju“ nova je reklamna kampanja Borova, osmišljene u agenciji Racional Internacional, nakon dugog niza godina bez pojavljivanja na malim ekranima.

Zvijezda nove kampanje je glumac Špiro Guberina, koji je već osvojio domaće gledatelje mnogim legendarnim ulogama.

Špiro Guberina u novom TV spotu predstavljen je kao iskonski hipster u usporedbi s mladim i modernim hipsterima, te karikira razlike dviju generacija koja je očita, ali se jasno prepoznaje težnja prema kvaliteti obuće Borovo. Glumačku ekipu upotpunjuju Marija Hrvoić kao pratilja Špire Guberine, a mlađi par glume Lana Harjaček i Domagoj Janković.

Kreativniu ideju potpisuju Bojan Opačak i Bojan Kanižaj, režiju Mario Mlakar, snimatelj Dragan Šiša te cijeli tim produkcijske kuće Racional Internacional.

- Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj novih robnih marki kako bi postali regionalni lider u proizvodnji kožne i gumene obuće te tako i dalje predstavljali kvalitetu i tradiciju Borova. Ova kampanja ima za cilj pokazati kako obuća Borovo zadovoljava ukuse svih generacija, izjavila je voditeljica marketinga i istraživanja Martina Tomljenović.

27. travanj 2024 14:06