Hrvatska
StoryEditor

Predstavljanje Industrijsko-logističke zone Kutina i uloge digitalizacije u gospodarstvu

20. Studeni 2020.
Foto: Memory lane studio

Pozivamo vas na konferenciju koju organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Grad Kutina, Prezentacija Industrijsko-logističke zone Kutina i uloga digitalizacije u gospodarstvu, koja će se održati online, u ponedjeljak, 23. studenoga, u 11 sati.

Konferencija je predstavljanje gospodarskih potencijala Grada Kutine i novoosnovane Industrijsko-logističke zone u vlasništvu grada Kutine, predstavljanje pilot projekta jedinstvenog za Republiku Hrvatsku SMART&KIND - prva pametna poslovna zona u RH te potencijale suradnje u procesu digitalizacije gospodarstva između jedinica lokalne samouprave, predstavnika privatnog sektora poput HGK i institucija Republike Hrvatske.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Grada Kutine, HGK, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva uprave i pravosuđa, predstavnik EU parlamenta te predstavnici stranih gospodarskih udruženja. Praćenje konferencije za sve zainteresirane sudionike bit će omogućeno putem video poveznice.

Program konferencije možete pročitati u nastavku teksta i pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu te da će konferencija biti korisna za sve sudionike kako bismo ispunili ciljeve konferencije i potaknuli suradnju i komunikaciju između svih subjekata gospodarstva u namjeri unapređenja gospodarske klime u Republici Hrvatskoj.

Prijaviti se možete putem obrasca u nastavku do 23. studenoga u 9 sati.

26. travanj 2024 06:01