Studentski Lider klub
StoryEditor

Studenti Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu provode projekt političkog marketinga

14. Prosinac 2022.

Da su marljivi, ambiciozni i željni znanja, ponovno potvrđuju studenti s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Naime, ovoga puta organiziraju projekt pod nazivom Politički marketing. Kako i samo ime kaže, fokus projekta bit će marketing u politici čiji je cilj približiti mladima pojam političkog marketinga, ali i naučiti ih kroz koje se sve segmente politički marketing provodi u praksi.

Projekt će se održati uživo na Fakultetu političkih znanosti, a moći će se pratiti i online putem Youtube kanala HAZ studenti. Na ovaj način studenti i svi ostali zainteresirani za temu političkog marketinga moći će pratiti ovaj događaj koji organizira HAZfpzg.

Kako bi sudionicima približili znanja iz svijeta političkog marketinga, na konferenciji će sudjelovati doc.dr.sc. Hedda Martina Šola, marketinški stručnjak Marijan Palić, prof.dr.sc. Zdravko Petak, prof. Željko Trkanjec i brojni drugi.

Ne propustite priliku saznati nešto više o političkom marketingu i kako on utječe na političke procese. Ako vas zanimaju marketing i politika, onda je ovo pravo mjesto za vas!

Projekt će se održati na adresi Martićeva ulica 15, s početkom u 12 sati. Prijave su besplatne, a za sudjelovanje u projektu možete se prijaviti putem poveznice.

Po završetku projekta svi sudionici dobit će digitalnu potvrdu o sudjelovanju na e-mail adresu putem koje su se prijavili za sudjelovanje. Sve potrebne informacije dostupne su na društvenim mrežama HAZfpzg.

23. lipanj 2024 02:18