Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasnik Bajkmonta predao upravljanje sinovima, zabočka Regeneracija promijenila naziv…

23. Svibanj 2023.
Ivan i Miroslav Bajkovec, Bajkmont foto Ratko Mavar

Dosadašnji prokuristi tvrtke BAJKMONT iz Sesveta Miroslav Bajkovec i Ivan Bajkovec preuzeli su uloge direktora tvrtke, a vlasnik Franjo Bajkovec povukao se na mjesto prokurista.

Milenko Rajić preuzeo je ulogu zamjenika predsjednika NO-a splitskog EURO DAUSA od Zdenka Vulića, a Ivana Međugorac imenovana je novom članicom umjesto Nevena Penjaka.

Zabočka REGENERACIJA promijenila je naziv u RGNC GRUPA, a Borna Švaljek i Miljenko Goluban postali su novi članovi NO-a.

Nad tvrtkom FEROS provedeno je odvajanje s preuzimanjem istodobnim prijenosom imovine u kojem je tvrtka BURA ULAGANJA postala preuzimateljica.

Nataši Grahovac i Petri Grahovac ukinuta je prokura u tvrtki OKTAN ŽAŽINE iz Dužica.

Jürgen Posch postao je novi predsjednik NO-a PROIZVODNJE PG-a iz Preloga umjesto Guida Strebela.

Sanja Orlač i Ino Rogina pridružili su se Katarini Vujević Barara u vlasničkoj strukturi EURONAUTICA iz Biograda na Moru.

Zvonimir Martinović napustio je vlasničku strukturu preloškoga KASPAR PAPIRA.

Dario Varga više nije direktor osječkog AUTO CENTRA DUO.

Vlado Matković preuzeo je vlasništvo i direktorsku ulogu u tvrtki RINMA iz Velike Gorice od Marina Matkovića, koji je ostao u ulozi prokurista.

Ružica Sabljo preuzela je vlasništvo i ulogu prokurista, a Ivan Sabljo ulogu jedinog člana Uprave u bjelovarskim PARKETIMA od Joze Barešića.

Mate Todorović preuzeo je vlasništvo nad šibenskom tvrtkom MEGA YACHT od Javora Seljanovskog, koji je napustio i Upravu tvrtke.

26. travanj 2024 11:32