Ukratko
StoryEditor

Marijan Palić novi je direktor marketinga tvrtke AGENCY04

12. Ožujak 2019.

Marijan Palić imenovan je novim direktorom marketinga tvrtke AGENCY04, brzorastuće tvrtke za razvoj digitalnih softverskih rješenja.

Palić je napustio poziciju direktora marketinga COTRUGLI Business School, vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi te konzalting tvrtku Eclectic Digital.

Iza sebe ima iskustva rada u poduzetništvu, sportskom marketingu, konzaltingu, ali i edukaciji. Sada će preuzeti i vođenje marketinga tvrtke u sektoru softvera.

Novi direktor marketinga AGENCY04 u posljednje je vrijeme aktivno prisutan u medijima zbog izdavanja autorske knjige Atomski marketing, koja je u samo mjesec dana prodana u više od 400 primjeraka. Uz to, redovni je predavač na Poslovnom učilištu Experta.

AGENCY04 je brzorastuća tvrtka za razvoj digitalnih rješenja s preko 80 stručnjaka iz Mobile i Java developmenta, user experince (UX) dizajna i Agile savjetovanja. Tvrtka je osnovana prije 5 godina i od tada je konstantno nagrađivana za svoj brzi rast. Ove godine je planiran rast na preko 100 zaposlenika i daljnju ekspanziju na tržište Europske unije.

24. travanj 2024 00:23