Ukratko
StoryEditor

Novi Ariel aqua power oxy extra hygine potvrđuje zvjezdani status svaki dan

23. Svibanj 2022.
Ariel deterdženti

Izvanredna snaga čišćenja koja ne ostavlja tragove te čuva boje i teksturu tkanina važni su i zvijezdama u njihovom poslu – glumici i dizajnerici Katarini Baban te chefu Damiru Tomljanoviću

Svaka priča o uspjehu je različita, ali u pozadini svake od njih je neizmjerno puno rada i promišljanja, slažu se sudionici panela u organizaciji Procter&Gamblea koji je predstavio novi Ariel Aqua Powder u varijanti Oxy Extra Hygiene, koji kao što mu ime govori osigurava dodatnu higijenu. Na panelu su sudjelovali Katarina Baban, glumica koja je svoj zvjezdani status dokazala u još jednom području – modnom dizajnu, te chef Damir Tomljanović koji u svakodnevnom radu pokazuje da uspjeh nije slučajan. Sudionica panela je bila i direktorica tvrtke Procter&Gamble za Hrvatsku i Sloveniju, Nikolina Silov Konjevoda, a s njima je razgovarala glumica Mirna Medaković Stepinac.

Ariel Aqua Powder predstavlja inovativnu formulu uz koju su zrnca praškastog deterdženta još manja i u potpunosti topiva u vodi pri čemu ne ostavljaju tragove na tkaninama. Učinkovito uklanjanje mrlja se postiže čak i na temperaturi od 30 stupnjeva. Istodobno, uz besprijekornu čistoću postiže se i dugotrajnije očuvanje teksture i boje, što je važno u održavanju kvalitete odjeće, ali i tkanina u vrhunskim restoranima. Zvjezdanom statusu mnogih profesionalaca doprinosi i Ariel.

- Nije bitno jeste li na putu do vrhunskih rezultata ili ste ih već postigli. U oba slučaja ne možete sebi dopustiti korištenje proizvoda koji će anulirati trud i uloženo znanje. Kulinarstvo je vještina, timski rad i svakodnevno izlaganje različitim ukusima i okusima. Ono što je neupitno je besprijekorna čistoća koja je meni iznimno važna jer se tek tada mogu do kraja posvetiti sastojcima koji nose moj kulinarski potpis - izjavio je chef Damir Tomljanović.

U vremenu u kojem modna industrija predstavlja i do 10 kolekcija na godinu, sve je veći fokus na kvalitetnim tkaninama i bezvremenskim modelima koji neće izblijedjeti nakon nekoliko pranja.

- Prilikom kreiranja odjeće stalno vodim računa o dugotrajnosti jer vjerujem da je stil važniji od broja odjevnih predmeta koje imamo u ormaru. Održavanje odjeće i tzv. slow fashion postaju sve važniji zbog klimatskih promjena i zato pozdravljam inovacije koje pomažu održavanje vrhunske kvalitete. Pranjem na 30 stupnjeva postižemo značajnu razliku -  izjavila je glumica i dizajnerica, Katarina Baban.

Osim Ariel Aqua Powdera u varijanti Oxy Extra Hygiene za dodatnu higijenu, kompanija Procter&Gamble kupce podsjeća i na ostale Arielove proizvode koji oduševljavaju inovacijama u uklanjanju nečistoće, održavanju tkanina, ali u iskoraku kod zaštite okoliša.

- Ariel Aqua Powder dio je šire inicijative na kojoj Procter&Gamble radi već godinama. Znanstvenici neprestano usavršavaju superiorno pranje rublja i uklanjanje mrlja koje je sad moguće već i pri pranju od 30 stupnjeva. Drugi cilj je smanjivanje ekološkog otiska što je vidljivo već pri pranju na nižim temperaturama. Ariel je robna marka s pet zvjezdica i do tog statusa je došao zahvaljujući predanom radu koji traje od 1967. godine -  izjavila je direktorica tvrtke Procter&Gamble za Hrvatsku i Sloveniju, Nikolina Silov Konjevoda.

Osim praškastih deterdženata, u Hrvatskoj su dostupni i Arielovi tekući deterdženti te kapsule.

Na panelu je spomenuta i inovacija koju uvodi partnerska tvrtka Electrolux, a to je mogućnost pranja rublja uz posebnu ladicu za Ariel kapsule koje nije potrebno ubacivati u bubanj perilice. 10 perilica Electrolux PerfecCare 700 je moguće osvojiti putem nagradne igre u trgovačkom lancu Plodine kupnjom bilo koja dva Procter&Gamble proizvoda – Ariel, Dash i/ili Lenor. Nagradna igra traje do 31. svibnja, a više informacija možete pronaći na linku.

24. travanj 2024 03:24