Ukratko
StoryEditor

Šesti put zaredom tvrtki Tele2 dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

07. Lipanj 2016.

Šesti put zaredom tvrtki Tele2 je dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsne prakse u upravljanju ljudskim resursima. Iz godine u godinu, Tele2 dokazuje predanost unapređivanju procesa upravljanja ljudskim resursima i ostvaruje sve bolje rezultate. Tele2 se prvenstveno ističe odličnim praksama u područjima strategije i prepoznavanju funkcije upravljanja zaposlenicima kao strateškim partnerima, kao i promoviranju vrijednosti Tele2 tvrtke kroz sve procese - od samog zapošljavanja sve do nagrađivanja zaposlenika. Ističe se i po transparentnom upravljanju radnom uspješnosti i razvojem zaposlenika, nagrađivanjima temeljenim na učinku te razvoju organizacijske kulture koja na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika i otvorenu i direktnu komunikaciju.

Pozitivan stav prema zaposlenicima odražava se i na pozitivan i proaktivan odnos prema društvenoj zajednici u kojoj Tele2 djeluje, prvenstveno kroz poticanje raznolikosti i ravnopravnosti među spolovima. Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, uručio je certifikat predstavnicima tvrtke TELE2 - predsjedniku Uprave Viktoru Pavliniću te Željki Košanski, direktorici Odjela za ljudske potencijale.

- Ponosan sam što nam je već šestu godinu zaredom dodijeljeno hvale vrijedno priznanje Certifikat Poslodavac Partner. Za nas je to prvenstveno potvrda da su napori koje kontinuirano ulažemo u upravljanje ljudskim potencijalima, kao i u širu zajednicu,  prepoznati. Naši zaposlenici su naš najvredniji resurs, a ulaganje u njihov razvoj i njihovo zadovoljstvo je ključan preduvjet za uspjeh i daljnji razvoj naše tvrtke, izjavio je Viktor Pavlinić.

- Veseli me što su dosadašnja ulaganja u naše zaposlenike i ove godine prepoznata te što iz godine u godinu ostvarujemo napredak u unapređenju procesa upravljanja ljudskim resursima. Tele2 zapošljava najbolje i najkvalitetnije zaposlenike, koji žive i rade u skladu s vrijednostima koje definiraju našu organizacijsku kulturu. Postavljanje visokih standarda u području upravljanja ljudskim resursima je jasan pokazatelj da su nam naši zaposlenici i briga o njima na prvom mjestu. Kako bismo i u budućnosti održali izvrsnost, planiramo uvesti nove prakse te na taj način dodatno unaprijediti naše interne procese i povećati percepciju Tele2 kao poželjnog poslodavca na tržištu rada, dodala je Željka Košanski.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Trenutno je 37 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, Financijska agencija, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA - Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet, Vivera i Zagrebačka pivovara.

23. travanj 2024 17:30